Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze modules

Naast de drie jaar durende voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijd- opleiding, diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp Dameskleding), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Marjon Leek (Kleding op eigen maat), Denise van der Vegt (Historisch korset), Leon Klaassen Bos (Masterclasses Couture korset, Bias cut en Smokingjasje).

Een actueel overzicht van alle modules vind je in onderstaande brochure. Klik op de subtabjes op de website voor meer informatie per cursus. 

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Bij vragen over de masterclasses en cursussen kan je ook contact opnemen met Meesteropleiding Coupeur op info@meesteropleidingcoupeur.nl of op telefoonnummer 020 820 1153.

 Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en facebook.

9 november Symposium "Het belang van vorm"

Op zaterdag 9 november organiseert de Textielcommissie in samenwerking met Meesteropleiding Coupeur en de Jeruzalemkerk ertegenover dit symposium waarvan de inhoud naadloos aansluit op onze unieke vakopleiding.

Uniformen voor Trammuseum

De tweedejaars leerlingen, specialisatie Heren, zijn bezig met een bijzonder Erfgoedproject. Zij ontwikkelen en produceren replica's van uniformen van de Rotterdamse Tram Maatschappij, voor het RTM-museum in Ouddorp.

Meer nieuws