Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze modules

Naast de drie jaar durende voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijd- opleiding, diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp Dameskleding), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Marjon Leek (Kleding voor jezelf), Denise van der Vegt (Historisch korset), Leon Klaassen Bos (Masterclasses Couture korset en Smokingjasje), Chris Ezerman (heren colbert).

Vanwege de COVID-19 situatie zijn er op korte termijn geen cursussen ingepland (met uitzondering van de masterclass Passen, vertekenen pomp). Na de zomervakantie bepalen we welke andere cursussen er op een veilige en verantwoorde manier ingepland kunnen worden. 

Mocht je vragen en/of interesse hebben voor een cursus of masterclass kun je je het beste eerst aanmelden via het aanmeldformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op zodra er meer bekend is over de planning van de cursussen in het schooljaar 2020-2021.

Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en facebook.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant magazine van 7 maart. 

Te huur: Unieke passtudio voor ontwerpers en bedrijven

Naast Londen, New York en Hong Kong, ook in Amsterdam!

Kijk hier voor meer informatie of boek een passessie online.

Meer nieuws